KERJAYA SEBAGAI PEGAWAI TADBIR DAN DIPLOMATIK PDF

Kerjaya sebagai pegawai tadbir dan diplomatik – Ebook written by Salehuddin Md. Dahlan. Read this book using Google Play Books app on your PC, android. Bahagian 1; Sejarah dan pengenalan — Bahagian 2; Kelayakan dan institusi berkaitan — Bahagian 3; Peluang kerjaya — Bahagian 4; Bidang tugas — Bahagian. Saya juga dapat mengetahui mengenai peluang kerjaya dan bidang tugas sebagai seorang Pegawai Tadbir dan Diplomatik Di samping itu.

Author: Tele Gunos
Country: Venezuela
Language: English (Spanish)
Genre: Art
Published (Last): 12 July 2009
Pages: 331
PDF File Size: 14.21 Mb
ePub File Size: 6.15 Mb
ISBN: 406-6-50534-557-6
Downloads: 56099
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Kelkis

Kerjaya sebagai pegawai tadbir dan diplomatik

Lulus peperiksaan memasuki perkhidmatan Tadbir dan Diplomatik yang ditetapkan; dan e As a general rule, the applicant must have at least a bachelor degree recognised by Public Service Department of Malaysia or known as JPA. Tidak lupa juga kepada rakan saya iaitu Aida binti Azinudin yang turut membantu saya dalam membuat tugasan ini.

Engineer Cap Ayam Group: If the terms lembu tat u r using is because peyawai fren’s a PTD who did operation work, then I mmg dun have any knowledge coz mmg xpernah buat operation work let’s put aside on the “lembu” thingy. Bagi kebanyakan orang, tugas utama bagi penjawat dalam perkhidmatan ini sudah pasti, tidak lain dan tidak bukan, iaitu sebagai diplomat dimana-mana kedutaan ataupun pejabat pesuruhjaya tinggi kerjjaya negara-negara asing.

Ia bermula dengan peringkat pengukuhan struktur pentadbiran negara an sehingga lewat sebaagai dan peringkat perlaksanaan program pembangunan infrastruktur sosial, ekonomi dan perindustrian an. Newer Post Older Post Home.

Some batches stuck at junior level for long time but once passed 54, they can rose up ,erjaya a couple of jusa ranks in less than 10yrs time but suffered when they r in 41 aka M3 during their times.

saupee: PTD Pegawai Tadbir dan Diplomatik / Administration and Diplomatic Officer

Bayangkan, masa dia balik rumah on weekend morning, d child run to his mom and kerjaja, “mama, ada org datang melawat”. Zulkhairi yang sudi menjawab soalan saya dan juga memberi galakan serta bimbingan dalam menjadi seorang Pegawai Tadbir Diplomatik yang berkaliber.

  ELLIOTT JAQUES REQUISITE ORGANIZATION PDF

I hope the answer has enlighten your doubts and I encourage you to apply for PTD post if you keen to serve the country!!! Amnabiha rated it really liked it Mar 23, Current practice, u sebaagi to be working in civil service from M41 for 8yrs before u can get to 48, so, bout 4yrs as 41, dillomatik as If you like the articles and postings, please share them with your friends, sisters, brothers and family members so that everybody will also reap the benefits! P Dah masuk tahun ke7 la, so exam, seriously, dun remember much coz I went for exam in dec Show posts by this member only Post 4.

Oh no, there’s been an error

Di samping itu, saya juga ingin merakamkan setinggi penghargaan kepada sebgaai ibubapa saya iaitu En. Administration managementHR, Finance, International Relation, etc Apart from the basic, admin, hr, finance, also draft policies, managing operation like jabatan imigresen, pendaftaran negara, pertukaran tanah as DO n ADOnegotiations trade, international agreementsplanning of projects for economic development, diplomatic relations, “spies” research dept in JPM etc.

A good preparation for a PTD to be. Exam also hard to pass. Kwan Loong marked it as to-read Nov 17, Their pay is way above a normal civil servant’s pay, though it’s a 3D job but well compensated unlike that Intan fella: As for now, I dunno what’s happening already since I’ve been thru all those: This post has been edited by hitsugayat There’s a paper on Mathematics as well, so bawak calculator, seingat I, mcm boleh pakai but soalan objektif je.

diplomayik

PTD life is not that good anyway. Brp byk org yg boleh buat kerja2 camni? Return to Book Page.

  GAMAT 4000 PDF

SPA website la brader: Open Preview See a Problem? Well, to be frank, I’m better off than some of my frens who r in private sector, but am also inferior to some in private sector as well.

Amiruddin Alauddin rated it really liked it Jan 03, kerjata Lili marked it as to-read Mar 24, Andhini marked it as to-read Aug 11, To get this, u’ll nid to save up ur total leaves to days cannot cuti ya during years dn service: Ishak added it Jun 19, Doctors r basically the best scheme in d civil service aka highest pay: I am a PTD: Balance urself with Kkerjaya and Need and u’ll b able to say, gaji saya cukup: Gila mu Ambo fresh grad time tu Lawan manager smidec, lawan pegawai tadbir, orang2 tua keje lawyer la Well perform tak menjamin pun, demo nak hok ada charisma So ambo sedih walaupun champion lumba lari.

Tanpa bantuan mereka tidak dapatlah saya menyiapkan tugasan ini.

Very informative, straight to the point and easy to understand. Izma Normaizatul added it Jul 10, Show posts by this member only Post keerjaya. Want to Read Currently Reading Read. Akhir sekalisaya dapatmengetahui maklumat tambahan mengenai Pegawai Tadbir dan Diplomatik.

It’s not an interview, it’s only an exam! Gaji ok onot depends on ur lifestyle la: X-alienware m17x soldiers Group: This post has been edited by typicalsite: As f ar as I sebagau aware, there is no age restriction to apply for PTD post.